13 april – Sportpark Zuilen en Daalseweide in het teken van sports, fun & food!

Zaterdag 13 april is het gratis evenement op sportpark Zuilen en Daalseweide. Volg sportclinics, klim op de klimmuur of klauter over de stormbaan of ga boogschieten en er zijn nog veel meer mogelijkheden. Van 12.00 tot 19.00 uur is iedereen welkom om plezier te maken en te bewegen. Er zijn ook foodtrucks aanwezig voor lekkere versnaperingen.

ZTC maakt deel uit van sportpark Zuilen en belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken naar de tenniswedstrijden die er plaatsvinden. Er wordt competitie gespeeld op zaterdag 13 april, dus helaas kan er dan niet vrij getennist worden door belangstellenden. 
Wil je een keertje kennismaken en meespelen? Kom dan langs op een toss-ochtend (di of vrij van 9:30-12:00 uur) of op de toss-avond (do van 20:00-23:00 uur) – rackets zijn aanwezig

Meer lezen over alle festiviteiten en sportmogelijkheden op zaterdag 13 april? Kijk op zuilensevecht.nl

Let op: Voor de thuisspelende competitie teams: parkeren op 13 april kan alleen op de parkeerplaats op de Burgermeester Norbruislaan. De parkeerplaats voor ZTC is bezet voor festiviteiten.

Reacties zijn gesloten.