De TOSS avonden komen terug

We missen de tossavonden! En daarom komen ze terug. Vanaf 24 augustus kan iedereen elke donderdagavond (muv clubkampioenschappen) weer aan de bak, met en tegen elkaar. Om nog iets meer aan de wensen van de leden tegemoet te komen, zal er meer rekening worden gehouden met de verschillende niveaus. Zo is de toss echt voor iedereen leuk.

De komende weken is er elke week iemand anders verantwoordelijk voor de organisatie. We streven ernaar om elke week ook een nieuw lid mee te laten organiseren. Dus ben je een nieuw lid en vind je dit leuk? Stuur dan even een berichtje naar communicatie@zuilensetennisclub.nl.

De toss staat en valt met inzet van alle leden, dus we hopen op een grote opkomst! En als het een succes wordt dan zal de toss volgend seizoen weer wekelijks op het programma staan.

Reacties zijn gesloten.