Steun ook de jeugd van ZTC: BONI spaaractie!

Boni-JSADe BONI spaaractie is sinds 1 oktober begonnen bij BONI Elinkwijk (bij het Julianapark) en BONI Zuilen (bij de Praxis): bij elke 10 EUR aan boodschappen, ontvang je een sponsormunt (of soms meerdere munten bij bepaalde producten).

Deze sponsormunt kun je doneren aan de deelnemende plaatselijke verenigingen, waaronder ZTC: gooi jouw sponsormunt(en) in de ZTC koker die bij de kassa’s staat!

.

.

Hoe meer munten, hoe meer steun voor de ZTC Jeugd

We kunnen zo sponsorgeld krijgen: hoe meer munten, hoe meer geld er in de clubkas voor de jeugd van ZTC komt! Dat kan al gauw 500 EUR zijn, dit geld wordt besteed aan de jeugd van ZTC (denk aan  mini-netjes, spelattributen, speciale jeugdtennisballen, een jeugdclinic of sparen voor een minibaan).

In totaal stelt Boni supermarkten voor alle deelnemende verenigingen een bedrag van liefst €200.000,00 beschikbaar! Hoe meer munten voor ZTC, hoe beter dus!

.

Wanneer?

De actie loopt 8 weken:  t/m dinsdag 25 november. Op 2 zaterdagen promoten we ZTC in de BONI’s; we zijn daar als Jeugdcommissie aanwezig en nodigen onze jeugdleden van harte uit ook een uurtje te komen. We helpen dan met boodschappen inpakken en delen foldertjes uit over jeugdtennis bij ZTC en uiteraard vragen we het boodschappend publiek hun munten in de koker van ZTC te doen.

De twee zaterdagen dat we in de BONI’s zijn (van 10-17 uur):

Za 11okt. in BONI Zuilen
Het was een leuke en succesvolle dag! Verschillende ZTC jeugdleden hebben meegeholpen met boodschappen inpakken en een aantal wilde zelf niet meer vertrekken want wat is er leuker dan tennissen in de BONI?:-) We evenaarden om 17 uur het sponsormunten aantal van Elinkwijk, de koploper daar en we begonnen met de minste munten, een succes dus!

StandRond15Uur

De stand rond 15 uur

Za. 15 nov. in BONI Elinkwijk : kom je ook even langs?!

.

Feestelijke uitreiking

Op dinsdag 9 december worden de sponsorbedragen uitgereikt door de BONI tijdens een feestelijke avond. Er zijn verschillende artiesten en verenigingen over het hele land, heel gezellig en ook leuk en spannend om het uiteindelijke sponsorbedrag dan in ontvangst te nemen.

Jeugd en ouders van ZTC zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

Ontzettend bedankt vast voor jouw sponsormunten voor onze ZTC jeugd!! Uiteraard laten we jullie weten wat we uiteindelijk ontvangen hebben en wat we met het geldbedrag gaan doen!

Kom je ook helpen op een zaterdag dat we in de BONI staan? Dat zou heel fijn zijn! Laat het even weten via jeugd@zuilensetennisclub.nl

Meer informatie http://jeugdsponsoractie.bonisupermarkt.nl/
Like de actie op Facebook, zo blijf je ook op de hoogte: https://www.facebook.com/bonisupermarkt

Reacties zijn gesloten.