Jeugd Kick-off toernooi een geslaagd evenement

Het jeugd Kick-off toernooi van afgelopen zondag 30 maart 2014 bij Luck Raeck had zo ongeveer alles mee: zomerse temperaturen (21 graden!), ruim 40 deelnemers rode/oranje/groene en gele jeugd (van klein tot groot dus), 9 landenteams, per team 4 tenniswedstrijden (enkel en dubbelspel) en 2 balvaardigheidswedstrijden , een super warming up, een lastige quiz, het altijd leuke rondje om de baan, een heerlijk ijsje en 3 winnende teams!

Dit sportieve uitwisselingstoernooi met onze buren, tennisvereniging Luck Raeck, is dit jaar voor het eerst georganiseerd. Deze eerste keer vond het bij Luck Raeck plaats en de jeugdleden van beide clubs speelden met elkaar in verschillende landenteams. Deze mix beviel goed; er werd met veel plezier, inzet en sportiviteit met- en tegen elkaar gespeeld! Een echte kick off van het tennisseizoen dat door de jeugdcommissies van beide clubs ook als geslaagd is ervaren.

Het plan is dan ook om nog dit seizoen nogmaals een uitwisselingstoernooi samen met Luck Raeck te organiseren dat dan bij de Zuilense Tennis Club plaatsvindt. Uiteraard worden jullie hiervan op de hoogte gebracht!

Meer informatie over de jeugdtoernooien en – evenementen bij ZTC vind je hier.

 

Reacties zijn gesloten.