Open jeugdmiddag 2014 gezellig en druk

“… het enige dat stom was, was dat het afgelopen was!”

Collage3_OJM_ZTC

 

De open jeugdmiddag van afgelopen 26 maart 2014 was een gezellige en drukke happening op onze pico bello verzorgde ZTC tennisbanen. Hartstikke leuk om te zien dat verschillende jeugdleden hun vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje hadden meegenomen en bij elkaar zijn er ongeveer 40 kinderen geweest!

Alle kinderen waren druk met bal en tennisracket in de weer onder de deskundige begeleiding van tennisleraar Remco Schoolderman en zijn assistent leraren.

Collage4_OJM_ZTC

Collage1_OJM_ZTC

Een stevige warming up maakte niet alleen de spieren los, in de warming up werd spelenderwijs ook kennisgemaakt met veldregels als baseline, service lijn en middenlijn.

Vervolgens werden de kinderen verdeeld over 3 banen naar niveau opgedeeld en kregen tennisoefeningen en -spelletjes. De tijd vloog om, we vergaten zelfs bijna te pauzeren en het zonnetje liet zich ook nog even zien, voor iedereen genieten dus! En op zeker dat we talent gespot hebben!;-)

Collage2_OJM_ZTC

De instuif heeft ook nog media-aandacht gekregen: U in de Wijk is langsgekomen en heeft een aantal leuke interviews afgenomen! 
Kijk hier de reportage:

.

Elk jaar organiseert ZTC bij de start van het seizoen een jeugdinstuif voor kinderen van de basisschool. Kinderen die willen kennismaken met tennis kunnen langskomen en meedoen. Meer informatie voor jeugdleden over tennissen bij ZTC vind je hier.

Reacties zijn gesloten.