Zomer 40+ toernooi

Voor de ZTC-leden die niet (meer) zo actief zijn in het competitie-circuit wordt elk jaar het zomer 40+ toernooi georganiseerd. Er wordt gespeeld in drie categorieën, t.w. dames-, heren- en mixed-dubbel. Je kan je per persoon opgeven voor maximaal twee onderdelen. De organisatie zorgt voor de indeling; er wordt gespeeld in poules. Op de finaledag (zondag) spelen alle deelnemers hun beslissende partijen (ook in poules); de dag wordt afgesloten met een heerlijke maaltijd.

De commissie wordt gevormd door:
Theo Koch, Peter Scheidt, Joke van Es en Nisha Bansie.

Lees hier het verslag van het afgelopen toernooi.

Terugblik Zomer 40+ toernooi 2015

Terwijl ik dit opschrijf regent het buiten gestaag door…. zo begon het verslag van vorig jaar. Dat is een heel andere verhaal vergeleken bij vorige week zondag. Toen moesten de wedstrijden wegens grote hitte doorgeschoven worden naar dinsdagavond om gelijktijdig met de damesdubbels gespeeld te worden. Wel jammer dat er zo weinig inschrijvingen waren voor de damesdubbel, maar het spelplezier was er niet minder om.

Donderdagavond speelden de herendubbels, de heren waren wel goed vertegenwoordigd. Er werden leuke wedstrijden gespeeld en daarna was het ook nog eens beren gezellig.

De laatste zondag had de toernooicommissie traditiegetrouw een compleet nieuw schema gemaakt voor alle drie de onderdelen. Het was lekker tennisweer, bewolkt maar droog. Wat leven we toch in een raar land waar het weer bestaat uit uitersten. Terwijl alle wedstrijden werden gespeeld, kwamen ons uit de keuken de heerlijkste geuren tegemoet. Nisha was druk bezig met de voorbereidingen van een verrukkelijke maaltijd.

Al met al weer een goed tennistoernooi, dat afgesloten werd met bedankjes over en weer.

Dank je wel Theo, Peter, Joke en Nisha voor het vele werk dat jullie verzet hebben. Ook dank aan Thea die zich weer ontfermde over de was.

Gelukkig hebben we als herinnering de foto’s nog.