Jeugdtoernooien en – evenementen

Voor de jeugd en junioren worden verschillende sportieve en gezellige toernooien en evenementen georganiseerd, zoals:

Open Jeugdmiddag

2016 editie: Op woe 30 maart van 14-17 uur
Elk jaar organiseert ZTC bij de start van het seizoen een jeugdinstuif voor kinderen van de basisschool. Kinderen die willen kennismaken met tennis kunnen langskomen en meedoen, iedereen is welkom! Veel jeugdleden komen zelf ook spelen en nemen vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes, neefjes en buurtkinderen mee.

Collage3_OJM_ZTC

Open Jeugdmiddag 2014

Lees het verslag van afgelopen open jeugdmiddag van 26 maart 2014

.

KICK-OFF Jeugd Tennis Clinic

Warming up

Warming up Kick-Off jeugdtoernooi 2014

Op zondag 27 maart van 13-17 uur
Schrijf je nu in>>
jeugd@zuilensetennisclub.nl
Een kick off event, soms een toernooi, dit jaar een tennis clinic: fris van start het nieuwe seizoen in met sportieve oefeningen en natuurlijk een wedstrijdelement; er valt wat te winnen, maar daar moet je wel wat voor doen!

Hier lees je het verslag van de Kick-Off van 2014.

Zomeravond toernooi

Fiesta de ZTC Op een vrijdagavond in juni  van 16-23 uur, € 5 inschrijfgeld (incl. avondeten)
Lekker tennissen, chillen, eten en dansen voor de jeugd vanaf 12 jaar. Georganiseerd door het WhoZNext team.

Veulen/paard toernooi

VeulenPaardOp een zondag eind juni, van 10-17 uur + BBQ
Jeugd tennisser (van 5 t/m 17j) dubbelt met een volwassene, zowel voor leden en niet leden. Vraag je vader, moeder, tante, oom, of wie je dan ook kan bedenken, om samen met jou het op te nemen tegen andere koppels. Het toernooi wordt altijd feestelijk afgesloten.

Een verslag van de 2014 editie vind je hier

Veulen/Paard toernooi 2014 in the picture:

Veulen-Paard2014_Evert_Jan

2Ace Spelen – Uitwisselingstoernooi

Super gezellig en sportief uitwisselingstoernooi voor alle jeugdleden samen met en bij PVC Tennis in Oog in Al. Editie 2015 was zeer geslaagd!

Contact met de jeugdcommissie
Heb je een vraag? Neem gerust contact op.

Bekijk ook alles over de jeugd clubkampioenschappen of de jeugdcompetitie Of ga naar de Jeugd overzichtspagina