Lid worden / opzeggen

Het verenigingsjaar loopt van 1 november t/m 31 oktober.

De contributie voor het seizoen 2016 bedraagt:
Seniorlid: € 160,-
Juniorlid t/m 17 jaar: € 144,- excl. bijdrage tennisles *
Jeugdlid t/m 13 jaar: € 117,50 excl. bijdrage tennisles *

* In 2016 bedraagt de bijdrage voor tennislessen junior-/jeugdleden € 30,-. Hiervoor worden 18 lessen gegeven van 50 minuten door onze vast tennisleraar.

U-Pas vergoeding
Voor de ZTC contributiebetaling wordt U-pas korting gegeven. Meer informatie over de procedure die ZTC hanteert bij U-pas vergoeding, vind je hier.

.

Om lid te worden van onze vereniging, vul je het inschrijfformulier in:

Inschrijfformulier Senior – 2017

Inschrijfformulier jeugd – 2017

Print het formulier en vul het in. Het ingevulde formulier moet voorzien zijn van een handtekening. Ook hebben we een recente pasfoto nodig van je.
De verstrekte gegevens worden uitsluitend voor verenigingsdoeleinden gebruikt.
Stuur het ingevulde formulier met de pasfoto naar de ledenadministratie:

ZUILENSE TENNISCLUB
Ledenadministratie ZTC
p/a Wibautstraat 78
3555 WE Utrecht

In plaats van versturen met de post, kun je het ingevulde formulier en je foto ook scannen en vervolgens mailen naar: ledenadministratie@zuilensetennisclub.nl

Jouw persoonlijke ledenpas
Zodra je lidmaatschapsaanvraag verwerkt is, ontvang je je persoonlijke KNLTB ledenpas met je pasfoto er op. Met de ledenpas heb je toegang tot het ZTC tennispark; met je pasje kun je het hek open maken. Je gebruikt de pas ook voor het “afhangen” van speeltijd op de banen van de club. Verder wordt de pas gebruikt voor de competitie of het deelnemen aan Open Toernooien van andere verenigingen.

Als lid van ZTC ben je ook automatisch lid van de KNLTB. Contributiebedragen zijn exclusief entreegeld en bar statiegeld.

Entreegeld
Nieuwe seniorleden betalen € 35,- entreegeld (maximaal twee maal entreegeld per huishouden). Dit betaal je eenmalig, dus niet nog een keer na tussentijdse opzegging. Jeugdleden die seniorlid worden, betalen geen entreegeld.

Bar statiegeld
ZTC heeft de bar in eigen beheer. Dit betekent dat alle seniorleden (ouder dan 18 en jonger dan 70 jaar) 2 bardiensten per seizoen invullen. Competitiespelers draaien met hun team een extra bardienst op een van de competitiedagen. Deze bardiensten zijn onlosmakelijk verbonden aan je lidmaatschap bij ZTC. Om te ‘stimuleren’ dat deze bardiensten ook daadwerkelijk worden ingevuld werken we met bar statiegeld. Tegelijkertijd met de contributie wordt € 40,- statiegeld bardienst geïnd. Deze ‘borg’ wordt meegenomen naar het volgende seizoen als je twee bardiensten hebt gedraaid.

Lidmaatschap opzeggen

Zeg je lidmaatschap vóór de start van het volgende verenigingsjaar op: geef vóór 1 november* je afmelding door aan de ledenadministratie of het secretariaat!
Contact ledenadministratie – Esther Rietman:
Via e-mail : ledenadministratie@zuilensetennisclub.nl

* Indien je niet op tijd bent met het opzeggen van je lidmaatschap, dan wordt er een bedrag van €35 of €50 (afhankelijk wanneer je opzegt) in rekening gebracht.
Opzeggingen tijdens het seizoen krijgen geen korting en betalen het hele seizoensbedrag.

Aanmelden voor Tennisles

Om tennislessen bij ZTC  te volgen moet je lid zijn van ZTC.
Opgeven voor tennisles gebeurt apart van de opgave van het ZTC lidmaatschap via tennisschool 2Ace die de tennislessen bij ZTC verzorgt.

Inschrijven voor tennisles kan rechtstreeks via de webpagina van 2ACE
Kijk hier voor de tennisles voorwaarden.

Meer informatie over jeugd tennislessen bij ZTC vind je hier.