Tennissen bij de Zuilense Tennis Club is gegarandeerd fun!

Zowel voor de allerkleinsten als de oudere jeugd organiseert ZTC verschillende toernooien en activiteiten. Daarnaast kun je tennisles krijgen en natuurlijk ook meedoen met de clubkampioenschappen en de competitie.

Voor in je agenda Seizoen 2017

• Open Jeugdmiddag- Gratis instuif
    29 maart – Woensdagmiddag
    van 14.30-17.00 uur
    Voor basisschoolleerlingen, kennismaking met ZTC en tennis. Ook ZTC jeugd is van harte welkom om mee te doen, kom je ook langs?! Neem je buurmeisje/-jongen, vriendje of vriendinnetje mee, iedereen is welkom!
    Er wordt les gegeven door onze tennisleraar Remco, rackets zijn aanwezig. Ook is er informatie over tennis bij ZTC voor ouders en leden van de jeugdcommissie zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
  • Zomeravondtoernooi : Fiesta de ZTC
    Vrijdagavond eind juni (datum volgt) van 18-23 uur
    Voor de jeugd 12+, lekker tennissen, chillen, BBQ en dansen. Georganiseerd door het de oudere jeugd.
  • Veulen-Paard toernooi
    Zondag 25 juni (reservedatum zondag 2 juli) van 10-18 uur
    Eén van de populairste toernooien op de club, voor ervaren en minder ervaren spelers, jong en oud, ZTC clubleden en niet-clubleden. Iedereen is welkom!
    Een jeugd tennisser (5-17j) dubbelt met een volwassene tennisser. Dus neem je buurjongen, nichtje, oom of buurvrouw maar mee!
  • 2Ace Spelen
    Zaterdag 26 augustus
     (tijd volgt) – bij tennisclub ZTC
    Uitwisselingstoernooi met de jeugd van 4 clubs, georganiseerd door onze tennisleraren van 2Ace.
    Jong, oud, zeer ervaren of beginner, dit event is voor iedereen, elke jeugdlid is welkom!
    Omdat de tennisleraren de jeugd van elke club als geen ander kennen, kan je er van op aan dat je tegenstanders op je eigen niveau tegenover je hebt staan.
  • Clubkampioenschappen
    Vrijdag 1 september tot en met zondag 10 september
    Samen met de clubkampioenschappen voor volwassenen, ofwel voor ‘jong & oud: supergezellig en veel bekijks! De wedstrijden voor de 10+ jeugd worden gedurende de CK-week ingepland in de poules half gevorderd (spelend met de groene ballen), gevorderd (spelend met de gele ballen) en de 10+ Dubbel .
    Voor de jongste jeugd (rode en oranje jeugd tot 10 jaar) is het ‘Minitoernooi’ georganiseerd op de woensdagmiddag tijdens de CK week, van 13-16 uur met als afsluiting heerlijke pannenkoeken.
  • Balvaardigheidstest
    Eind oktober/begin november (op een woensdagmiddag, datum volgt) van 14.30-17.00 uur
    Voor alle jeugdleden die tennisles hebben gehad. Tevens afsluiting van het zomer tennisseizoen.

jeugdTennisImpressieOpRij

Meer informatie? Download de jeugdfolder voor een overzicht van jeugdtennis bij ZTC.

Lid worden? Contributiekosten, jeugd inschrijfformulieren en dergelijke vind je hier

HEB JE EEN VRAAG?

Neem gerust contact op met de Jeugdcommissie
via e-mail: jeugd@zuilensetennisclub.nl