Tennissen bij de Zuilense Tennis Club is gegarandeerd fun!

Zowel voor de allerkleinsten als de oudere jeugd organiseert ZTC verschillende toernooien en activiteiten. Daarnaast kun je tennisles krijgen en natuurlijk ook meedoen met de clubkampioenschappen en de competitie.

Download de jeugdfolder voor meer informatie,

Voor in je agenda Seizoen 2018

• Open Jeugdmiddag- Gratis instuif
    28 maart – Woensdagmiddag
    van 14.30-17.00 uur In verband met het slechte weer wordt de open jeugdmiddag van 28 maart een week verplaatst naar woensdag 4 april van 14.30-17.00 uur

• Voor basisschoolleerlingen, kennismaking met ZTC en tennis. Ook ZTC jeugd is van harte welkom om mee te doen, kom je ook langs?! Neem je buurmeisje/-jongen, vriendje of vriendinnetje mee, iedereen is welkom! Er wordt les gegeven door onze tennisleraar Remco, rackets zijn aanwezig. Ook is er informatie over tennis bij ZTC voor ouders, Leden van de jeugdcommissie zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

• De Club tour
    Datum nog nader te bepalen (18 april gaat dus niet door).
    Voor de  nieuwe jeugdleden en hun ouders. Kennismaken met de club: Wat is er allemaal te doen, koffie leuten en wat tennissen (ook de ouders).

• Zomeravond activiteit
    22 juni – Vrijdagavond   van 17.00-21.00 uur (reservedatum 29 juni)
    Een leuke activiteit voor de jeugd 12+. We gaan nog niet verklappen wat we gaan doen.

• Veulen-Paard toernooi
    24 juni – zondag (van 13.00-19.00 uur (reservedatum zondag 1 juli)Eén van de populairste toernooien op de club, voor ervaren en minder ervaren spelers, jong en oud, ZTC clubleden en niet-clubleden. Iedereen is welkom!
    Een jeugd tennisser (5-17j) dubbelt met een volwassen tennisser. Dus neem je buurjongen, nichtje, oom of buurvrouw maar mee! Meld je uiterlijk donderdag 21 juni aan via jeugd@zuilensetennisclub.nl

• Clubkampioenschappen
    Vrijdag 31 augustus tot en met zondag 9 september
    Samen met de clubkampioenschappen voor volwassenen, ofwel voor ‘jong & oud’: supergezellig en veel bekijks! De wedstrijden voor middelbare school jeugd worden gedurende de CK-week ingepland in de poules half gevorderd (spelend met de groene ballen), gevorderd (spelend met de gele ballen).
    Voor de basisschool jeugd  is het ‘Minitoernooi’ georganiseerd op de woensdagmiddag tijdens de CK week, van 14.30-17.30 uur met als afsluiting heerlijke pannenkoeken.

• Vaardigheidsclinic
    Eind oktober/begin november (op een woensdagmiddag, tijdens laatste les) van 14.30-17.00 uur
    Laat zien wat je kan! Voor alle jeugdleden die tennisles hebben gehad. Tevens afsluiting van het zomer tennisseizoen.

Lid worden? Contributiekosten, jeugd inschrijfformulieren en dergelijke vind je hier

Meer informatie? Neem gerust contact op met de Jeugdcommissie via e-mail: jeugd@zuilensetennisclub.nl

of bel
Lydeke Zwart –   06 20515081