Tennissen bij de Zuilense Tennis Club is gegarandeerd fun!

Zowel voor de allerkleinsten als de oudere jeugd organiseert ZTC verschillende toernooien en activiteiten. Daarnaast kun je tennisles krijgen en natuurlijk ook meedoen met de clubkampioenschappen en de competitie.

Geïnteresseerd? Kijk gerust rond of download het JeugdInformatieboekje_2016.

Voor in je agenda Seizoen 2016

• Kick Off Clinic
    27 maart – Zondagmiddag van 13-17 uur
    Schrijf je nu in>> jeugd@zuilensetennisclub.nl
    Fris van start de competitie en het nieuwe tennisseizoen in met leuke en uitdagende oefeningen voor elk jeugdlid en elk niveau. Oh, en er valt ook nog wat leuks aan prijzen te winnen, maar daar moet je wel wat voor doen natuurlijk:-D!
  • Open Jeugdmiddag- Gratis instuif
    30 maart – Woe-middag
    van 14-17 uur
    Voor basisschoolleerlingen, kennismaking met ZTC en tennis. Ook ZTC jeugd is van harte welkom om mee te doen, kom je ook langs?! Neem je buurmeisje/-jongen, vriendje of vriendinnetje mee, iedereen is welkom!
    Er wordt les gegeven door onze tennisleraar Remco, rackets zijn aanwezig. Ook is er informatie over tennis bij ZTC voor ouders en leden van de jeugdcommissie zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
  • 2Ace Spelen
    Zaterdag 2 april (tijd volgt) – bij tennisclub L.T.V.Gouwenes in Everdingen
    Uitwisselingstoernooi georganiseerd door onze tennisleraren van 2Ace.
    Jong, oud, zeer ervaren of beginner, dit event is voor iedereen, elke jeugdlid is welkom!
    Omdat de tennisleraren de jeugd van elke club als geen ander kennen, kan je er van op aan dat je tegenstanders op je eigen niveau tegenover je hebt staan.
    Schrijf je nu in >> Hoe meer deelnemers, hoe leuker natuurlijk, dus meld je aan via een mail naar Remco: remco@tennisschool2ace.nl of mail naar de jeugdcommissie van ZTC jeugd@zuilensetennisclub.nl

—- > en voor verderop in het jaar:

• Zomeravondtoernooi : Fiesta de ZTC
    Vrijdag 24 juni van 18-23 uur
    Voor de jeugd 12+, lekker tennissen, chillen, BBQ en dansen. Georganiseerd door het WhoZnext team.
  • Veulen-en Paard toernooi
    Zondag 3 juli van 10-18 uur
    Eén van de populairste toernooien op de club, voor ervaren en minder ervaren spelers, jong en oud, ZTC clubleden en niet-clubleden! Iedereen is welkom!
    Een jeugd tennisser (5-17j) dubbelt met een volwassene tennisser, voor ZTC leden en niet ZTC leden. Dus neem je buurjongen, nichtje, oom of buurvrouw maar mee!
  • Clubkampioenschappen enkel en dubbel
    Vrijdag 26 aug t/m zondag 4 september
    Samen met de clubkampioenschappen voor volwassenen, ofwel voor ‘jong & oud: supergezellig en veel bekijks! De wedstrijden voor de 9+ jeugd worden gedurende de CK-week ingepland in de poules half gevorderd (spelend met de groene ballen), gevorderd (spelend met de gele ballen) en de 9+ Dubbel .
    Voor de jongste jeugd (rode en oranje jeugd t/m 10 jaar) is het ‘Minitoernooi’ georganiseerd op de woensdagmiddag tijdens de CK week, van 13-16 uur met als afsluiting heerlijke pannenkoeken.
    Het wedstrijdschema en de uitslagen van de 2015 editie vind je hier
  • Balvaardigheidstest
    Woensdag 2 november van 14-17 uur
    Voor alle jeugdleden die tennisles hebben gehad. Tevens afsluiting van het zomer tennisseizoen.
  • 2Ace Spelen – uitwisselingstoernooi
    4x per jaar
    Jeugd uitwisselingstoernooi met tennisverenigingen PVC Tennis, LTV Gouwenes, Tennisvereniging Oudegein.
    Dit fijne uitwisselingstoernooi voor alle jeugdleden is geïnitieerd door tennisschool 2Ace die op al deze clubs de tennislessen verzorgt.

jeugdTennisImpressieOpRij

Meer informatie? Download de jeugdfolder voor een overzicht van jeugdtennis bij ZTC.

Lid worden?
Contributiekosten, jeugd inschrijfformulieren en dergelijke vind je hier

HEB JE EEN VRAAG?

Neem gerust contact op met de Jeugdcommissie