Jeugd tennisles en tenniskids

De jeugd tennislessen bij ZTC worden verzorgd door onze vaste trainer Remco Schoolderman en zijn assistenten van tennisschool 2Ace.
Ieder jeugdlid tot 18 jaar kan voor 30 EUR 18 lessen van 50 minuten. De lessen beginnen aan het begin van het tennisseizoen (eind maart) en lopen door tot oktober (uitgezonderd de vakanties).

Winter tennisles
Ook biedt Remco winterlessen aan, deze beginnen medio oktober en lopen door tot aan de start van het zomerseizoen (begin maart). De tennislessen worden op ons eigen park (Z.T.C.) gegeven, zolang de banen op ons eigen park bespeelbaar zijn. Zijn de banen niet bespeelbaar dan worden de tennislessen op de kunstgrasbanen van P.V.C  voortgezet (Marco van Basten complex in Oog en Al op Kanaalweg 174).

Tijdens de wintercursus zullen ook wedstrijdjes worden georganiseerd tegen leerlingen  van P.V.C. om alvast in het wedstrijdritme te komen i.v.m. de naderende (voorjaars)competitie.

Ben je onverhoopt verhinderd of heb je een vraag?

Bel met de tennisleraar Remco Schoolderman: 06 15153083 of mail hem remco@tennisschool2ace.nl

Tennisleraar Remco Schoolderman tijdens de Open jeugdmiddag 2014

Contact met de jeugdcommissie

Heb je een vraag? Neem gerust contact op.
.

Bekijk ook de jeugdtoernooien of jeugdcompetitie of ga naar de startpagina Jeugd.