G-Tennis bij ZTC

Sporten is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor (jonge) mensen met een beperking is het vaak lastig om een passende sport te vinden. Bij de Zuilense Tennisclub zijn we van mening dat tennissen een leuke sport is waar  iedereen van moet kunnen genieten. In samenwerking met tennisschool 2-ACE biedt de ZTC tennislessen aan voor deze groep. Het doel is om op een prettige en ontspannen manier met elkaar te tennissen. Plezier staat voorop!

Lessen

De tennislessen worden verzorgd door een leraar van Tennisschool 2-Ace. Een aantal vrijwilligers van de ZTC zorgt voor de begeleiding op het park.

Tijdstip: elke woensdagmiddag van 13.00-14.00 u. van april t/m oktober

Kosten lidmaatschap en tennislessen: € 160,–

Verdere activiteiten

Op maandagmiddag, van 15.30 tot 17.00 uur, maakt  De Hoogstraat Revalidatie gebruik van onze banen. Onder leiding van Hans Mater, sportbegeleider van de Hoogstraat) wordt les gegeven aan mensen met een fysieke beperking.

Voor aanmelding en verdere informatie kunt u contact opnemen met

Margriet Simonis, secretariaat@zuilensetennisclub.nl