Evenementen

DSC_8797De Zuilense Tennis Club is een actieve vereniging met actieve leden. Naast de competitieve evenementen worden er veel recreatieve evenementen georganiseerd door onze leden. Op deze manier blijven leden altijd zeer betrokken bij de vereniging.

Het actuele overzicht van alle komende evenementen vind je op deze site onder het kopje Agenda rechtsboven. Daar heb je altijd de meest recente gegevens bij de hand.

Op die pagina is ook het complete jaaroverzicht als PDF bestand te vinden (geschikt om af te drukken op precies 1 vel A4). Die versie wordt in de loop van het jaar alleen bij grotere wijzigingen bijgewerkt.

Informatie over de competitie (voorjaar en najaar), ons Open Toernooi en de Clubkampioenschappen vind je onder “Competite en toernooien” in de blauwe balk bovenin deze pagina.

De overige jaarlijkse evenementen staan hieronder op een rij; klik op de link van het evenement om er meer over te lezen:

Tossavond/ochtend
Lentetoernooi
Veulen/paard toernooi
Zomer 40+ Toernooi
Zuilen Dubbel Vakantie Toernooi
Zussentoernooi
Special Dubbel Toernooi
G-tennis bij ZTC
Klaverjasavond
ZTC 90 jaar

Lid worden?
Informatie over de contributie en een inschrijfformulier, vind je hier.