Donderdag toss-avond | 19:30 – 23:00 uur

Datum donderdag 18 oktober, 2018
Locatie Tennispark ZTC

Iedere donderdagavond wordt er ge-toss’t: iedereen die mee wil doen zet zijn racket in het rek. Er worden steeds willekeurig vier rackets uit gepakt: de eigenaren daarvan spelen dan een dubbelspel. Na een half uur gaan alle rackets weer in het rek en wordt er opnieuw ingedeeld. De ideale manier om met steeds verschillende mensen te spelen en dus ook andere leden te leren kennen.

Ook kandidaat-leden die willen kennismaken met onze tennisclub kunnen in overleg een avond meespelen: meld je dan op de avond zelf bij degene die de toss regelt. Dat is tegenwoordig iedere week een wisselend persoon. (De coördinatie van de toss-avonden ligt bij Corno van den Berg.)

Er wordt gespeeld zo lang er belangstelling is, maar niet later dan tot 23:00 uur: dan moet de baanverlichting uit.

Reacties zijn gesloten.