Agenda wordt nog aangevuld

De agenda op de site wordt nog verder aangevuld. Wat je hier ziet is dus nog niet de complete lijst. Kijk de komende dagen nog eens opnieuw… Het PDF bestand dat je in de rechter kolom kunt vinden omvat wel het hele … Verder lezen

Datum zaterdag 18 maart, 2017 maandag 10 april, 2017
Locatie www.zuilensetennisclub.nl

Senioren tossen dinsdag | 9:30 – 12:00 uur

Senioren tossen overdag (wekelijks op dinsdag- en vrijdag-ochtend, contact: Henk Laaper, zie ook de eigen pagina over de toss.)

Datum dinsdag 28 maart, 2017

Open jeugdmiddag | 14:00 – 17:00 uur

Open jeugdmiddag en introductie nieuwe jeugdleden. Deze middag ontvangen we alle nieuwe (en oude) jeugdleden. De organisatie is in handen van de jeugdcommissie. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina’s voor de Jeugd op deze website (in de blauwe balk … Verder lezen

Datum woensdag 29 maart, 2017

Senioren tossen vrijdag | 9:30 – 12:00 uur

Senioren tossen overdag (wekelijks op dinsdag- en vrijdag-ochtend, contact: Henk Laaper,zie ook de aparte pagina over de toss.)

Datum zaterdag 01 april, 2017

World Tour Rood | 09:00 – 12:00 uur

De World Tour (competitie) voor de rode jeugd doet ZTC aan. Hiervoor zijn deze ochtend alle banen gereserveerd. Meer informatie op de jeugd-pagina’s op deze site (onder Jeugd in de blauwe balk bovenaan de pagina) of bij de jeugdcommissie.

Datum zondag 02 april, 2017

Start van de tennislessen | week van 4 april

Vanaf maandag 3 april starten de tennislessen. De details heb je als het goed is inmiddels van tennisschool 2ACE ontvangen (als je je tenminste hebt ingeschreven voor tennisles).

Datum maandag 03 april, 2017 vrijdag 07 april, 2017

Datum dinsdag 04 april, 2017

Start voorjaarscompetitie

Vanaf vrijdagavond 7 april barst de voorjaarscompetitie weer los. Er wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdag de hele dag en zondag. Een nadere uitwerking in deze agenda volgt nog. Details zijn al wel te vinden op de aparte pagina van de … Verder lezen