Zuilen dubbel vakantietoernooi | 18 – 20 augustus

Het succes van de eerste twee edities was zo groot dat ook dit evenement nu een vaste plaats heeft verworven op onze kalender: het Zuilen dubbel vakantietoernooi. Dit toernooi, dat ook open staat voor niet-leden, wordt dit jaar gespeeld in het … Verder lezen

Datum vrijdag 18 augustus, 2017 zondag 20 augustus, 2017

Jeugduitwisselingstoernooi met 2Ace | 10:00 – 15:00 uur

Op deze zaterdag treedt onze jeugd aan tegen teams van de andere tennisclubs waar tennisschool 2Ace ook (jeugd-)les geeft. De organisatie is in handen van de jeugdcommissie en onze tennisleraar Remco van 2Ace. Meer informatie vind je op de eigen … Verder lezen

Datum zaterdag 26 augustus, 2017

Special Dubbel toernooi | 13:30 – 17:30 uur

Ons jaarlijkse toernooi voor tennissers met een verstandelijke beperking. Spelers van de tennisgroep KOMTIE en van G-tennis Griffensteijn spelen samen met leden van onze club. Voor meer informatie zie de eigen pagina van het Special Dubbel toernooi. Contactpersoon is Margriet Simonis.

Datum zondag 27 augustus, 2017

Clubkampioenschappen | 1 – 10 september

Van vrijdagavond 1 tot en met zondag 10 september spelen we onze clubkampioenschappen voor zowel de senioren als de jeugd. Zie voor meer informatie de eigen pagina over de clubkampioenschappen. De organisatie is in handen van de Clubkampioenschappen-commissie (contact: Laurent Teissier) en de … Verder lezen

Datum vrijdag 01 september, 2017 zondag 10 september, 2017

Najaarscompetitie | 13 september – 29 oktober

Van woensdagmiddag 13 september tot en met zondag 29 oktober staat op woensdagmiddag (jeugd), vrijdagavond, zaterdag en zondag de najaarscompetitie gepland. Meer informatie volgt t.z.t..

Datum woensdag 13 september, 2017 zondag 29 oktober, 2017

Balvaardigheidstest en afsluiting seizoen jeugd | 14:00 – 17:00 uur

Op woensdagmiddag 1 november een balvaardigheidstest ter afsluiting van het seizoen voor de jeugd. Nader informatie volgt t.z.t. De organisatie is in handen van Johan van Soest (Jeugdcommissie) en Remco Schoolderman (tennistrainer).

Datum woensdag 01 november, 2017

Afsluiting najaarscompetitie en seizoen | 14:00 – 19:00 uur

De (ceremoniële) afsluiting van het seizoen met ‘s-middags tossen en daarna een gezamenlijke maaltijd. Overigens kan er ook daarna, zo lang de toestand van de banen en het weer dat toelaten, nog gewoon doorgetennist worden. Nadere informatie volgt t.z.t..

Datum zondag 05 november, 2017